Adana İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü

TURYİD Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Kaya DEMİRER moderatörlüğünde; AKTOP Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Kaan Kaşif KAVALOĞLU, ÇUKTOB Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Tayyar ZAİMOĞLU; Sürdürülebilir Gastronomi & Gastronomi Turizmin Ekonomiye Katkıları hakkında konuştular.

TURYİD Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Kaya DEMİRER moderatörlüğünde; AKTOP Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Kaan Kaşif KAVALOĞLU, ÇUKTOB Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Tayyar ZAİMOĞLU; Sürdürülebilir Gastronomi & Gastronomi Turizmin Ekonomiye Katkıları hakkında konuştular.
  • Sürdürülebilir Gastronomi & Gastronomi Turizmin Ekonomiye Katkıları 1.jpg
  • Sürdürülebilir Gastronomi & Gastronomi Turizmin Ekonomiye Katkıları2.jpg
  • Sürdürülebilir Gastronomi & Gastronomi Turizmin Ekonomiye Katkıları3.jpg
  • Sürdürülebilir Gastronomi & Gastronomi Turizmin Ekonomiye Katkıları4.jpg