Adana İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü

Türk mutfak kültürünün ve gastronomi değerlerimizin tanıtımının daha etkin olması açısından 21-27 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Türk Mutfağı Haftası kapsamında “Atıksız Mutfak” temalı etkinliğimizi gerçekleştirdik

Türk mutfak kültürünün ve gastronomi değerlerimizin tanıtımının daha etkin olması açısından 21-27 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Türk Mutfağı Haftası kapsamında “Atıksız Mutfak” temalı etkinliğimizi gerçekleştirdik. 👩🏼‍🍳👨🏼‍🍳🍽

  • Atıksız Mutfak Temalı Etkinliği 1.jpg
  • Atıksız Mutfak Temalı Etkinliği 2.jpg
  • Atıksız Mutfak Temalı Etkinliği 3.jpg
  • Atıksız Mutfak Temalı Etkinliği 4.jpg