Adana İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü

Peynirin kitabını yazan, Yemek Kültürü Araştırmacısı, Yazar & Antre Gourmet Kurucu Ortağı Sn. Neşe Biber, Yemek Kültürü Araştırmacısı, Yazar & Antre Gourmet Kurucu Ortağı Sn. Berrin Bal Onur ve ünlü Executive Chef Sn. Fabio Brambilla keyifli sohbetleri ile Lezzet Sahnesi’ndeydi.

Peynirin kitabını yazan, Yemek Kültürü Araştırmacısı, Yazar & Antre Gourmet Kurucu Ortağı Sn. Neşe Biber, Yemek Kültürü Araştırmacısı, Yazar & Antre Gourmet Kurucu Ortağı Sn. Berrin Bal Onur ve ünlü Executive Chef Sn. Fabio Brambilla keyifli sohbetleri ile Lezzet Sahnesi’ndeydi.
Cheese enthusiast, Food Culture Researcher, Author & Co-Founder of Antre Gourmet, Ms. Neşe Biber, Food Culture Researcher, Author & Founding Partner of Antre Gourmet, Ms. Berrin Bal Onur and the famous Executive Chef Mr. Fabio Brambilla was at the Flavor Stage with his pleasant conversations.
#adanalezzetfestivali
  • Yemek Kültürü Araştırmacısı, Yazar & Antre Gourmet Kurucu Ortağı Sn. Neşe Biber 1.jpg
  • Yemek Kültürü Araştırmacısı, Yazar & Antre Gourmet Kurucu Ortağı Sn. Neşe Biber 2.jpg
  • Yemek Kültürü Araştırmacısı, Yazar & Antre Gourmet Kurucu Ortağı Sn. Neşe Biber 3.jpg
  • Yemek Kültürü Araştırmacısı, Yazar & Antre Gourmet Kurucu Ortağı Sn. Neşe Biber 4.jpg