Adana İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü

Özyeğin Üniversitesi Le Cordon Bleu Pastane Bölümü Yönetici Eğitmen Şef Sn. Marc Pauquet “Narenciyeli Tatlar” ile Lezzet Sahnesi’ndeydi.

Özyeğin Üniversitesi Le Cordon Bleu Pastane Bölümü Yönetici Eğitmen Şef Sn. Marc Pauquet “Narenciyeli Tatlar” ile Lezzet Sahnesi’ndeydi.
Özyeğin University Le Cordon Bleu Patisserie Department Manager Instructor Chef Mr. Marc Pauquet was on the Flavor Stage with "Citrus Flavors".
#adanalezzetfestivali
  • Özyeğin Üniversitesi Le Cordon Bleu Pastane Bölümü Yönetici Eğitmen Şef Sn. Marc Pauquet  2.jpg
  • Özyeğin Üniversitesi Le Cordon Bleu Pastane Bölümü Yönetici Eğitmen Şef Sn. Marc Pauquet 1.jpg
  • Özyeğin Üniversitesi Le Cordon Bleu Pastane Bölümü Yönetici Eğitmen Şef Sn. Marc Pauquet 3.jpg
  • Özyeğin Üniversitesi Le Cordon Bleu Pastane Bölümü Yönetici Eğitmen Şef Sn. Marc Pauquet 4.jpg
  • Özyeğin Üniversitesi Le Cordon Bleu Pastane Bölümü Yönetici Eğitmen Şef Sn. Marc Pauquet 5.jpg