Adana İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü

Sosyal Gastronomi Şefi Sn. Ebru Baybara Demir “Yerinde Üretmek, Yerinde Tüketmek” konulu, farkındalığımızı arttıran keyifli sohbeti ile Lezzet Sahnesi'ndeydi.

Sosyal Gastronomi Şefi Sn. Ebru Baybara Demir “Yerinde Üretmek, Yerinde Tüketmek” konulu, farkındalığımızı arttıran keyifli sohbeti ile Lezzet Sahnesi'ndeydi.
Social Gastronomy Chef Ms. Ebru Baybara Demir was at the Flavor Stage with her pleasant conversation on “Producing On-Site, Consuming On-Site”, which increased our awareness.
#adanalezzetfestivali
  • Sosyal Gastronomi Şefi Sn. Ebru Baybara Demir 1.jpg
  • Sosyal Gastronomi Şefi Sn. Ebru Baybara Demir 2.jpg
  • Sosyal Gastronomi Şefi Sn. Ebru Baybara Demir 3.jpg
  • Sosyal Gastronomi Şefi Sn. Ebru Baybara Demir 4.jpg
  • Sosyal Gastronomi Şefi Sn. Ebru Baybara Demir 5.jpg